RETAIL AND WHOLESALE/PREPAID WHOLESALE



CARA ORDER:


Hantar maklumat dan order anda ke email : aida_annejb@yahoo.com

Nama:

Alamat:

No. Phone:

Barang yang dipesan:

-------

TUNGGU PENGESAHAN DARI KAMI, BARU BAYAR.

Setelah bayar, beri No.Rujukan transaksi bayaran/masa/tarikh:


Hanya order dari email / facebook / BBM / Whatsup sahaja yang akan dilayan. Order dari sms tidak akan dilayan,


CARA PEMBAYARAN:


Bank in ke akaun Maybank : 551306721655 House Of Pines Shoppe.


atau

CIMB : 01080035888520 Nooraida


atau


western union

Kami juga menerima pembayaran menggunakan Western Union.


ATAS PERMINTAAN RAMAI, KINI PENGHANTARAN ADALAH SETIAP HARI - setelah kami mengesahkan pembayaran anda, dan barang sudah siap di pack.


PENGHANTARAN:


Malaysia:

Akan dihantar menggunakan Pos Laju/Pos Express

Boleh guna Parcel Udara untuk kadar lebih murah, terutama untuk belian borong (sampai dalam 7 hari waktu bekerja)


POSTAGE CHARGE KE BRUNEI:

POS LAJU

500gm pertama = RM51.60

( Tempoh barang sampai 2-4 hari bekerja )

POS PARCEL UDARA

First 250gm - RM17.60

Every additional 250gm - RM2.10

( Tempoh barang sampai 12 hari bekerja )

POSTAGE CHARGE KE SINGAPORE:

POS LAJU

500gm pertama = RM48

( Tempoh barang sampai 2-4 hari bekerja )

POS PARCEL UDARA

First 250gm - RM16.50

Every additional 250gm - RM1.00

( Tempoh barang sampai 7 hari bekerja )

Untuk penghantaran ke negara seperti Australia, Timur Tengah, dan lain-lain, kami akan caj penghantaran mengikut caj POS MALAYSIA.


HARGA YANG DIPAPARKAN ADALAH HARGA RETAIL,

UNTUK BERTANYAKAN BORONG, ANDA MESTI SERTAKAN NAMA, ALAMAT DAN H/P NO. UNTUK KETERANGAN LANJUT, SILA EMAIL DI:

aida_annejb@yahoo.com

Nak tanya tanya? BBM saya. Pin: 22D8462D


NAK BOOKING? BOLEH..SYARAT BOOKING:

Booking hanya dalam 24 jam sahaja.Wholesale tak boleh booking ya.

Tolong jangan main-main booking ya. Hormat masa kami. Kami akan label anda sebagai Backout Buyer dan tidak akan melayan sebarang order anda di masa akan datang.


Bagi mengelakkan keraguan anda untuk membeli disini, anda boleh add saya di Facebook - aida_annejb@hotmail.com so that anda boleh tahu dengan siapa anda membeli.. Dah tak perlu risau lagi dengan penipuan belian di Internet.



MINTA MAAF, SAYA TAK LAYAN:

*CUSTOMER YG TERLALU CEREWET

*CUSTOMER YG ORDER MELALUI SMS

*CUSTOMER YG DAH ORDER TAPI TAK BAYAR-BAYAR, TIDAK AKAN DILAYAN UNTUK ORDER AKAN DATANG.



CUSTOMER EASY GOING , ANDA SEMUA DIALU-ALUKAN MEMBELI DISINI, AKAN BAGI DISKAUN/ HADIAH UNTUK PEMBELIAN AKAN DATANG (PASTIKAN ANDA INGATKAN SAYA ANDA PERNAH BELI SEBELUM INI DAN GUNA EMAIL YG SAMA UNTUK ORDER YA, TAPI KALAU DAH SETAHUN LALU PUNYA ORDER, TAK DIKIRALAH YA ;P)


ORDER KAT SINI YA: aida_annejb@yahoo.com
ORDER DI FACEBOOK (mana-mana facebook kami) / BBM Pin: 22D8462D
dan WHATSUP 0167480991 JUGA DITERIMA


Bagi customer yg buat payment, pls jgn msg ' saya dah bayar ' saja. tolong bagi detail bayaran ya, tarikh dan masa serta ref number, saya keliru siapa yg bayar, terutama kalau anda buat atm transfer atau cash deposit. Dan pls jgn bayar dulu tanpa tanya saya status available brg. anyway, u all memang customer tersayang yg mempercayai saya~ love u all ♥

ALL ITEM ARE READY STOCK ~~ KALAU KAWAN KAWAN SEMUA KLIK IKLAN DI ATAS, U ALL MEMANG CUTE DAN SPORTING! THANKS BEBENYAK!

Kepada sesiapa yang ingin menganjurkan sebarang giveaway/pertandingan, boleh email kami untuk sponsor hadiah kepada pemenang.
*pastikan sambutan blog anda bagus dan follower anda ramai!*
*Penganjur pun saya bagi hadiah ya~ suke tak??*

Followers

Sila klik 'catatan lama' atau ' older post' di bahagian bawah sekali untuk lebih banyak pilihan baju dan design.

Wednesday, March 16, 2011

MARCH and APRIL Collection -PERFUME DAN PAKAIAN



Penghargaan untuk pelanggan setia. Pelanggan yang telah beli disini lebih 3 kali akan dapat gift untuk pembelian seterusnya(setiap pembelian melebihi RM200).
Tolong ingatkan saya kalau anda tak dapat. Pembelian minggu ini akan dapat:



international sample perfume




Untuk pelanggan yang membuat pembelian bernilai RM500 dalam satu masa
(tak termasuk kiraan postage, dan bukan belian terkumpul ya,) akan dapat hadiah :

Mana-mana International Perfume.
So..Kumpulkan order rakan-rakan anda, dan belilah borong disini!


*Baju pada harga promosi tidak dibenarkan booking*



Original perfume at affordable price!
Email saya untuk tahu kenapa ia murah!
Kualiti dan ketahanan sama dengan yang anda beli di Shopping Mall!
Saya penggemar International perfume dan semua di beli di Mall/Airport sebelum ini, but not anymore.
Untuk regular customer, teruskan membeli ya. TQVM!
Kalau ada brand lain yg anda mahu, sila email saya, coz byk brand lain lagi ya!
LOVE U ALL SO MUCH!!
ALL IN STOCK RITE NOW




"alkohol ada pelbagai jenis, dan ia seringkali digunakan dalam
penghasilan arak, air gas, dan minyak wangi. Alkohol yg ada
dalam arak adalah berbeza dgn alkohol yg ada dalam minyak
wangi.."



Harga berubah-ubah mengikut stok. So, bila harga murah grab cepat sebelum kehabisan!


* Semua perfume yang dipaparkan dibawah adalah original,
sekiranya anda mahukan perfume gred aa, anda boleh request (kami tak galakkan ya), harga semua perfume gred aa adalah RM40 sahaja tidak kira ml. Packing, bau dan botol seperti original, pastilah ada perbezaan kecil. Hanya mereka yang pakar sahaja boleh bezakan. Perfume immi berharga RM10 juga ada sekiranya anda mahu, tapi kami tak galakkan. Setiap orang mempunyai pandangan berbeza, jadi kuasa membeli di tangan anda. Anda tentukan.






Coach Poppy
Yang ini tak jual ye, yang ni untuk saya. Kalau ada stok lain, saya akan ambil untuk anda.. TQ~











Si Lolita de Lolita Lempicka
RM 170
memang susah nak dapat yang ini
ekslusif!
Si Lolita´s notes are bergamot, mandarin, wild sweet pea, pink peppercorn, wallflower, amber, tonka bean, Elemi gum and patchouli.
lempicka6-2009












Cacharel Scarlet
RM 110 
suitable age:  15-25 years
Scarlett is a reference to actress Scarlett Johansson
floral signature, greedy and powdery
Top notes of tea, pear, citrus .Middle notes of orange blossom, jasmine, honeysuckle, honey .Base notes of white musks, sandalwood .Perfect for romantic wear














Escada Ocean Lounge
RM 130
100ml
Memang recommended, best sangat
Sesuai untuk yang sukakan perasaan bercuti, bersantai.
Pernah menjadi perfume terbaik dan hot sepanjang tahun.
Notes:Lychee, Plum, Pear Nectar Accord, Strawberry Meringue Accord, Violet Petal Sorbet, Mimosa Blossom, Jasmine, Amber, Sheer Vanilla, Teak Wood.
sold out










Dolce Gabbana The One for women
RM120
Anda takkan salah pilih. Ini haruman terbaik buat wanita
 moden berdikari dan confident dengan diri sendiri.
highly recommended.
sold out










J'adore Dior Gold Supreme Limited Edition
RM 180
recommended 
shimmering edp
100ml 












J'adore Dior silver version
RM80
30ml
fresh and shimmering











My Fave this week! U r not dreamer anymore!
Lola By Marc Jacob
RM 190
recommended
100ml











Etienne Aigner Pour Femme
RM 100
recommended











Fandi By Fendi
Recomended
RM110










Miracle by Lancome
RM80
50ml
sold out










Coco Mademoiselle Chanel
RM 110
no box
sold out










Miss Dior Cherie Blooming Bouquet
RM90
best,recommended
sold











Diesel Fuel For Life Women
RM 99
sold out










Ralph Lauren Glamorous
RM 99
best, glamor, confident
sold out-no stock at this moment











Hugo Boss Orange for Women
RM90
perfume,botol tip top, box kurang cun
sold out












Hugo Boss Women
RM90
feel like u r lady boss
sold










Gucci Envy Me 2
RM 120
100ml
sold
rasanya, baunya tak boleh lawan first edition gucci envy me










Issey Miyake Summer
RM90
sold









Tresor In Love by Lancome
RM 99
sold













Lancome Magnifique
RM 99
50ml
new stock also sold out










Paco Rabanne Black XS Women
RM 99
80ml
walaupun iklannya gadis ala tomboi, tapi bauannya manis dan feminin, boleh disifatkan sebagai
nampak ganas, tapi dalam hati ada taman..










Versace Bright Crystal
RM 90
recommended
30ml
sold out










Moschino I Love Love (miniature)
RM 35
no box







Moschino Hippy Frizz (miniature)
RM 35
no box







Moschino Light Cloud (miniature)
RM35
no box





Cheap and Chip By Moschino
(miniature)
RM 35
no box







Moschino L'eau Cheap and Chic
RM 35
(miniature)
no box







1 set Moschino Miniature
promosi RM 80 sehingga 29 april 2011
with this box
comel, boleh masuk dalam beg
bau memang sesuai untuk gadis-gadis comel,periang, atau ingin berasa muda kembali. 
highly recommended!!









Givenchy Le Secret
recommended
RM 140
edp 100ml










CK Beauty by Calvin Klein
RM 140
100ml
wow, class, sophisticated.










Blumarine Bellissima
RM100
recommended
(perfume,botol tip top, box tak cun dah)
sold out









YSL Parisienne
RM 140
90ml
recommended
U love Paris? U will love this smell.





Armani Code for women
RM 130
recommended
personaliti: misteri, menggoda, sexy, menarik perhatian
I also have 1. really love it. pakai dari pagi sampai  esok
masih lekat kat baju harumannya.. 10 bintang!




Armani Code for Men
Megan Fox is new face for Armani Code men and women fragrance.
RM 130
sold




Gucci Envy Me
RM 120
50ml
sold
bau? class...anda pasti tidak akan dilupakan
personaliti: confident, jadi perhatian ramai, anda dicemburui.
artis ramai menggemarinya 




Flora By Gucci

RM 120
50ml
No. 1 Selling
personaliti: sexy romantik





Gucci By Gucci
(New)
RM 130
personaliti: daring, menggoda




Gucci By Gucci for Women
RM 130
personaliti: daring, menggoda





BLV Eau De Parfum II By BVLGARI
RM 110
sold out




O d'Azur By Lancome
recommended
(without box)
RM 130
smell like u r very sexy, recommended
sold




F for Fascinating
RM 110
30ml




F for fascinating Night 
by Salvatore Ferragamo
30ml
RM 110
recommended
available now





Carolina Herrera 212 VIP
RM 150
80ml
recommended, best
personaliti: class, sexy, diva, suka perhatian.




1 million by Paco Rabanne
RM 120
for men




Lady Million By Paco Rabanne
RM 120





Bvlgari Black (unisex)
RM 110
RM 150
sold
recommended
can use by men and women anytime
personaliti: gaya mewah jadi pilihan





Burberry brit for women
RM120
100ml
so lovely
personaliti: simple but fun, happy go lucky.




Burberry Brit limited Edition
RM 120
100ml
so lovely, recommended
stock available now
personaliti: simple but fun, happy go lucky. 




Burberry The Beat
RM 120




Issey Miyaki 100ml
RM 120
100ml
recommended
 stock available now
HOT SELLING!
sold out




Issey Miyake Pour Homme
RM 110
sold out




Gucci Guilty for Women
RM 140
recommended
bau: WOW! speechless! 




Dior Addict 2
RM 140
100ml
romantic scents, recommended
sold out




Chance Chanel 100ml
RM 150
classic smell
personaliti: misteri, klasik, suka barangan mewah, ala diva.




DKNY Candy Apples
RM 130
Red sold/Purple sold/Green available
personaliti: fresh, perfect for youngster 




Gucci Rush 2
RM 100
available now!




Salvatore Ferragamo Incanto Bliss
RM 100
50 ml




Miss Dior Cherie EDP
50 ml
RM 110
recommended




Miss Dior Cherie L'eau EDT
50ml
RM 110
Recommended
sold




Diorella By Dior
RM 120
recommended
bau memang mengancam.. susah nak cari versi ni lagi




Hugo Boss XX Women
100ml
RM 150
recommended 



Hugo Boss XX Summer Edition
40ml
RM 100
highly recommended



Tous Perfume
80ml 
RM 100
highly recommended
Siapa yang tergila-gilakan gucci envy me, 
pasti lebih tergilakan yg ini juga. 
sold out





Tous Bear Metallic Perfume
RM 110
bau sama saja dgn yg kuning tapi lebih best
highly recommended



Love By Nina Ricci 
50ml
sold out



Ricci Ricci By Nina Ricci
50 ml
RM 80
sold



Miracle So Magic By Lancome
50ml
RM 80 
sold
bau memang class,romantic,sexy




Sensuous By Estee Lauder
50 ml
RM 120




MAC Hello Kitty Perfume
25ml
RM 60
Recommended
EXCLUSIVE!
sold



Burberry Sport Women By Burberry
50ml
RM80
sold




Jean Paul Gaultier Classic Women
RM 99





 Incanto Charms By  Salvatore Ferragamo
50ml
RM 120




Live By JLo
RM80
sold





Paco Rabanne 1 Million Gold Collector
sesuai untuk hantaran
Stok Limited
RM 170




Polo Sport Ralph Lauren
Promosi :RM 100-free postage(Sem.Msia)
125ml
Kekasih hati anda suka aktiviti sukan?
Beri ini untuknya. Dia pasti hargai pemberian anda.
Pastikan dia fresh selalu.
125ml sangat berbaloi.
sold




Dior Homme Sport Perfume
RM110
sold




CK Free for men by Calvin Klein
RM 110
puas pakai
Give your man this perfume
sold



CK IN2U for him
RM 80
30ml
sold




F by Ferragamo for men
RM 110
30ml
recommended
sold






Seri Cotton  Blouse
RM 36

1

2

3

4


5

6

7

8


9

10

11

12




Lovely Grace Net Blouse
RM 36
black

creamy

pink

grey




Victoria Secret Lycra Blouse
RM 40
black

purple


red chili

 turqouise

 
dark pink



 Sehati Berdansa  Rainbow Skirt
RM 45
orange

green

pink

blue ocean

purple lilac




Military stripe puffy short sleeve blouse
RM 26
blue

black

red




Military stripe puffy long sleeve blouse
RM 30
grey

blue

red




Keranamu Laila Blouse
RM 40
black

red


grey




Kasihnya Laila Blouse
RM 40
grey

black




Kiki Skirt
RM 45
1

2

3

4

5




Mutiara Puff Long Sleeve Blouse
RM 30
black

blue

turqouise

pink

nude

purple

white




Mutiara Puff Short Sleeve Blouse
RM 26
nude

turqouise

dark pink

purple

white

black







Carissa Puteri Maxi Dress
free size S-XL
panjang:137cm
RM 65
red

blue

black

pink

grey

purple




Beach Skirt
RM45
purple

pink

white

brown

navy blue

ocean blue

black




XOXO Chiffon Blouse
RM 39
1

2


3

4

5




Oops! I did it again Puff  Maxi Roses
RM 60
purple

black

pink

blue

grey

red





Oops! I did it again Puff Roses Blouse
RM 40
blue

purple

red

black





I LOEWE Skirt
RM 36
1

2

3

4

5

6

7

8

9





Bintang Popular Satin Kaftan

RM 59
(without inner)


pink


black




red


grey

white




purple




Siti Nurhaliza Style Maxi Dress
RM60
pink


grey






black


dark blue



red



blue




Fara Fauzana Maxi Dress
RM 58
hitam


purple





red


pink





blue


grey




 Ana Rafali Ruffles Puff Dress
RM 60
purple


brown


dark pink


black


navy blue


red




 Lisa Surihani chiffon Kaftan
RM 79 
blue



pink


purple




black


white




Zizie Ezete plus Size Blouse
RM 37

red

grey

dark blue

black

purple




Sahara Chiffon Dress
RM 45
black



purple

white




 Blossom Polkadot Puff Long Sleeve
RM 29
fit for s-xl
navy blue

black dot red

white dot black

black dot white




 Blossom Polka dot Puff short sleeve
RM 25
fit for s-xl
white dot black

navy blue

black dot white

black dot red




Elfira Loy Teenage Checkered Long Sleeve Blouse
RM35


007

1

2

3

4

5




Jessica Alba Short Puff Cardigan
RM26

grey,brown,black,white




Jessica Simpsons Long Puff Cardigan
RM 30
perfect for plus size

brown,grey,black,white




Nazeera Ruffles Chiffon Blouse
RM 35
black

green

red

white




Lissa Puff Polka dot Blouse
soft cotton
RM 39
colorful


white


black
new batch available now


jean blue





Vintage Inspired polkadot Blouse
RM 35

black 

black red


navy blue


yin and yang




Sophia Floral Puff Blouse-grey
soft cotton
RM 39




 Liyana Jasmay Plus Size Blouse
RM 36

black


purple



red

dark blue




Wardina Blouse for plus size
RM 36

black


sky blue


brownish





Burberry Inspired Checkered Long Sleeve Blouse
RM 35

1


2
sold



3


4


5


6
sold


7


8
sold


9


10


11




Nora Danish Luv New Polkadot Long Sleeve
RM29
red

white


brown


colorful dot


dark blue





Nora Danish Luv New polkadot short sleeve
RM 25

white


red


dark blue


black


brown




Fasha Sandha Fluffy Puffy Jubah Dress
RM63

purple
sold out


red chili


brown


black


grey


dark blue




MIMI Lycra Kaftan Bling
RM 59
Promotion Price 2 at RM100
limited time only

grey,brown,black,purple




Lauren Stripe Dress
RM 37

grey,white,black,blue




Emily Blunt Puffy Blouse with brooch
RM 30
lining didalam
black


brown


grey


coco


white



Syaza Plus Size XL Puffy Blouse
Plus Size XL RM 33
Free size RM 29
white tea


black maria


blue black




My Perfect Dating Dress
RM 36
pakai dengan jeans atau legging ya.


floral blue


floral white


floral black


polkadot black white


polka love black white




Sophia Floral Blouse
soft cotton
RM 39
 new batch available
brown


Black




My Favorite Plus Size Blouse
RM 37
up to xxl 
purple
sold out


black
sold out


dark blue


grey
sold out




Marimar 3 way dress
RM38
boleh pakai as dress pendek, dress labuh, dan kain
black pink



blue babe

pinklicious


white blue




 Princess Monaco Chiffon Blouse
RM 37

Black


Cream


Soft Pink




Princess Diaries2 Chiffon Dress
RM 39
promotion 3 at RM100
limited time only
white


Nude

Black

Creamy




Kasih Suci Dress
RM35



grey




Aku Cinta Padamu Bling Dress
Perfect for plus size
up to xxl size
Lovely price : RM 55 only



black

reddish


turtouise


purple line


grey


dark blue




Marilyn Bling Dress
Price RM63
orang mengandung dan menyusu juga sesuai.


turqouise


red


dark pink



black


blue


grey




Marshanda Bling Puff Dress
Price RM 63
org mengandung dan menyusu juga sesuai


grey


turquoise



dark pink


blue


black


red




Diva Maxi Puff Dress
RM 63
sold out-pre order available


red
sold out

turqouise

dark blue
sold out

dark pink
sold out

black
sold out




Chacha Small Polkadot Long Sleeve Chiffon Dress

RM 39
1

2

3

4
sold out

5




Chacha Big Polkadot Long Sleeve Chiffon Dress
RM 39
1

2

3



 Chacha Big Polkadot Short Sleeve Chiffon Dress
RM 37
1

2

3

4




Zara Puff Jacket
RM 32





Guess What Puff Jacket
RM 32




Ribbon Dot Puffy Long Sleeve Blouse
RM 30
white
sold out

pink

black
sold out

navy blue

red




Starry Puffy Long Sleeve Blouse
RM 29
black

brown

white

 dark pink

turqouise

red




Ribbon Dot Puff Short Sleeve Shirt
RM 26
2 for RM40
white
sold out

black
sold out

navy blue

pinkish




Starry Short Puffy Short Sleeve
RM 26
all sold out
black

turqouise

brownish

white

dark pink

reddish




Sutera Maya Long Sleeve Puff Blouse
RM 39
greyish


blackest

purplelish

white
sold out

lite blue

dark blue



Flora Long Sleeve Blouse
RM 39
1

2

3




Polka Dot Babe Long Sleeve Blouse
RM 42
colorful
sold out

black
sold out

 white

blue




Fasya Kaftan Dress
RM 85
chiffon
zip dibelakang dan tali untuk adjust
up to XL


brown
sold out

purple
sold out


white
available 1 more




Puffy Long Sleeve Polka dot
Stretchable, free size S-M
RM 29


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
sold out




Puffy Short Sleeve Polka Dot 
S-M
RM 28
2 for rm40

1
sold out

2

3

4

5

6

7

8

9

10






Polka Love Puff Blouse -Long Sleeve
RM 30
2 at RM 50, limited time only

daring red 

pinkish

 
black

white





Polka Love Puff Blouse-short sleeve
RM26
2 for RM40
all sold out



daring red 



pinkish



 

black




white







back again

Megan Fox Short Sleeve Puffy Blouse

S-L
RM 28
all sold out


white red




white purple




black purple




black red






back again!

Megan Fox Long Sleeve Puffy Blouse

S-L
RM 35


black purple



white red



black red



white purple 




Bunga Citra Lestari Cardigan
(boleh pakai pelbagai cara)
Hot Item come back!
high quality japanese scretchable cotton
RM 39
brown

black
sold out

grey
sold out



purple





Asmara Maxi Puff
 Lovely Price RM 58
all sold out


Ruby red
sold out

Amethyst


Fushia
sold out


Amber Brown
sold out


Soft Grey
sold out


Sapphire Blue


Blackest
sold out




Emmy Checkered Blouse With belt
RM 37
soft cotton
S-XL








Tania Leopard Long Sleeve Blouse
RM 20 best price
 stretchable japanese cotton & chiffon
S-XL






Carmen Soo Checkered Ruffles Blouse
RM37
cotton
S-L
sold






Anne Hathaway Stripe Blouse with pocket 
RM 30
stretchable japanese cotton
S-L






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Join me on Facebook Perfumes Track it here!