RETAIL AND WHOLESALE/PREPAID WHOLESALE



CARA ORDER:


Hantar maklumat dan order anda ke email : aida_annejb@yahoo.com

Nama:

Alamat:

No. Phone:

Barang yang dipesan:

-------

TUNGGU PENGESAHAN DARI KAMI, BARU BAYAR.

Setelah bayar, beri No.Rujukan transaksi bayaran/masa/tarikh:


Hanya order dari email / facebook / BBM / Whatsup sahaja yang akan dilayan. Order dari sms tidak akan dilayan,


CARA PEMBAYARAN:


Bank in ke akaun Maybank : 551306721655 House Of Pines Shoppe.


atau

CIMB : 01080035888520 Nooraida


atau


western union

Kami juga menerima pembayaran menggunakan Western Union.


ATAS PERMINTAAN RAMAI, KINI PENGHANTARAN ADALAH SETIAP HARI - setelah kami mengesahkan pembayaran anda, dan barang sudah siap di pack.


PENGHANTARAN:


Malaysia:

Akan dihantar menggunakan Pos Laju/Pos Express

Boleh guna Parcel Udara untuk kadar lebih murah, terutama untuk belian borong (sampai dalam 7 hari waktu bekerja)


POSTAGE CHARGE KE BRUNEI:

POS LAJU

500gm pertama = RM51.60

( Tempoh barang sampai 2-4 hari bekerja )

POS PARCEL UDARA

First 250gm - RM17.60

Every additional 250gm - RM2.10

( Tempoh barang sampai 12 hari bekerja )

POSTAGE CHARGE KE SINGAPORE:

POS LAJU

500gm pertama = RM48

( Tempoh barang sampai 2-4 hari bekerja )

POS PARCEL UDARA

First 250gm - RM16.50

Every additional 250gm - RM1.00

( Tempoh barang sampai 7 hari bekerja )

Untuk penghantaran ke negara seperti Australia, Timur Tengah, dan lain-lain, kami akan caj penghantaran mengikut caj POS MALAYSIA.


HARGA YANG DIPAPARKAN ADALAH HARGA RETAIL,

UNTUK BERTANYAKAN BORONG, ANDA MESTI SERTAKAN NAMA, ALAMAT DAN H/P NO. UNTUK KETERANGAN LANJUT, SILA EMAIL DI:

aida_annejb@yahoo.com

Nak tanya tanya? BBM saya. Pin: 22D8462D


NAK BOOKING? BOLEH..SYARAT BOOKING:

Booking hanya dalam 24 jam sahaja.Wholesale tak boleh booking ya.

Tolong jangan main-main booking ya. Hormat masa kami. Kami akan label anda sebagai Backout Buyer dan tidak akan melayan sebarang order anda di masa akan datang.


Bagi mengelakkan keraguan anda untuk membeli disini, anda boleh add saya di Facebook - aida_annejb@hotmail.com so that anda boleh tahu dengan siapa anda membeli.. Dah tak perlu risau lagi dengan penipuan belian di Internet.



MINTA MAAF, SAYA TAK LAYAN:

*CUSTOMER YG TERLALU CEREWET

*CUSTOMER YG ORDER MELALUI SMS

*CUSTOMER YG DAH ORDER TAPI TAK BAYAR-BAYAR, TIDAK AKAN DILAYAN UNTUK ORDER AKAN DATANG.



CUSTOMER EASY GOING , ANDA SEMUA DIALU-ALUKAN MEMBELI DISINI, AKAN BAGI DISKAUN/ HADIAH UNTUK PEMBELIAN AKAN DATANG (PASTIKAN ANDA INGATKAN SAYA ANDA PERNAH BELI SEBELUM INI DAN GUNA EMAIL YG SAMA UNTUK ORDER YA, TAPI KALAU DAH SETAHUN LALU PUNYA ORDER, TAK DIKIRALAH YA ;P)


ORDER KAT SINI YA: aida_annejb@yahoo.com
ORDER DI FACEBOOK (mana-mana facebook kami) / BBM Pin: 22D8462D
dan WHATSUP 0167480991 JUGA DITERIMA


Bagi customer yg buat payment, pls jgn msg ' saya dah bayar ' saja. tolong bagi detail bayaran ya, tarikh dan masa serta ref number, saya keliru siapa yg bayar, terutama kalau anda buat atm transfer atau cash deposit. Dan pls jgn bayar dulu tanpa tanya saya status available brg. anyway, u all memang customer tersayang yg mempercayai saya~ love u all ♥

ALL ITEM ARE READY STOCK ~~ KALAU KAWAN KAWAN SEMUA KLIK IKLAN DI ATAS, U ALL MEMANG CUTE DAN SPORTING! THANKS BEBENYAK!

Kepada sesiapa yang ingin menganjurkan sebarang giveaway/pertandingan, boleh email kami untuk sponsor hadiah kepada pemenang.
*pastikan sambutan blog anda bagus dan follower anda ramai!*
*Penganjur pun saya bagi hadiah ya~ suke tak??*

Followers

Sila klik 'catatan lama' atau ' older post' di bahagian bawah sekali untuk lebih banyak pilihan baju dan design.

Perfumes

WHY OUR PERFUME IS CHEAP?
DO YOU KNOW THAT DEPARTMENT STORES USUALLY MARK-UP THE PERFUME PRICES 60% TO 100% FROM THEIR COST ?
Some our sourced from Sephora fragrance & cosmetic stores in  Dubai Festival City, UAE(70% off) WITH NO DEFECT/ some from factory rejected (got some defect)/ some from all over the world that rejected from counter after 8 -12 month (NO DEFECT). For Malaysian market and overseas market some perfume a bit different. Mostly in our stock, we brought perfumes that actually for overseas market. We bring you all the branded original perfumes at very affordable prices!
With thousands of Fragrances such as Chanel, Calvin Klein, Boss, Amarige, Christian Dior, Dolce and Gabbna and Gucci on the Market today and it is impossible to list every single one of these. If you are looking for a fragrance that is not listed on our blog, let us know and we will try and source it for you.




Sah solat guna pewangi beralkohol


"alkohol ada pelbagai jenis, dan ia seringkali digunakan dalam
penghasilan arak, air gas, dan minyak wangi. Alkohol yg ada
dalam arak adalah berbeza dgn alkohol yg ada dalam minyak
wangi.."


Harga berubah-ubah mengikut stok. So, bila harga murah grab cepat sebelum kehabisan!

* Semua perfume yang dipaparkan dibawah adalah original,
melainkan telah dinyatakan.


* KAT MALAYSIA NI TAX TINGGI, TU YG MAHAL PERFUME KAT KAUNTER, PASTU SEWA SHOPPING COMPLEX PLAK MAHAL, LEPAS TU COMPANY BESAR MESTILAH KENA UNTUNG BYK, UNTUNG SIKIT BUAT APA? CUBA TANYA SESIAPA YG SUKA SHOPPING KAT LUAR NEGARA, BRG APA YG DIAORG BAWA BALIK, MESTI ANTARANYA PERFUME BERJENAMA BERBOTOL-BOTOL DAN HANDBAGS/PAKAIAN BRANDED. APALAGI KALAU SHOPPING KAT FACTORY OUTLET~ MAU BORONG SEMUA . HEHEHE. pss.. bukan semua org tahu outlet mana yg murah. hehe. ada outlet yg mahal :)


TIPS SUPAYA PERFUME LEBIH TAHAN LAMA: semburkan wangian pada bahagian dada berdekatan dengan jantung(itu bahagian nadi terbesar), pergelangan tangan, dan juga leher. Sembur dibaju juga boleh asalkan jangan terlalu dekat. Janganlah kedekut sgt sampai sembut sikit sgt, macamanalah nak tahan lama~
Bagi yang belum tahu, tester yang kaunter gunakan adalah berbeza dengan apa yg mereka jual, sebab tu biasanya bila mereka sembur tester rasa macam tahan lama baunya tapi bila anda beli dan sembur kat rumah, pasti perasan yg perfume anda kurang tahan lama. Ini kerana pati dalam tester adalah lebih pekat berbanding yg dijual dan sometimes ada a bit different baunye (bagi yg hidung tajam, hehe). Minggu lepas saya shopping di Pavillion dan biasalah kena pujuk beli perfume oleh salesgirl yg tgh buat promotion. Kerana dia sgt baik, saya belilah juga-dapatlah dia komisen sikit. Lagipun saya beli Dot Marc Jacob..ya perfume yg latest belum ada dalam stok jualan saya. Baunya sgt best , tapi testernya pun tak tahan lama jugalah untuk saya. Saya ni ada masalah kot. hehehe. Bagi saya, perfume yg tahan lama mesti lekat kat baju sehingga esoknya saya nak basuh. baru saya suka! Oh ya, saya juga diberitahu, kebanyakan perfume sekarang cuma tahan paling lama pun 8 jam( dan ada yg kurang dari itu..emm) Lagi satu perfume takkan tahan lama kalau anda sembur di baju jenis kain lycra. so kalau pakai baju lycra, pastikan sembur kat badan, tapi tahan sangat lama kalau sembur kat kain jenis cotton~
Lagi Tips : - semua perfume yang dijual adalah yang di reject untuk pasaran luar /kaunter/kilang/atas sbb sedikit defect/lebih setahun di kaunter/habis season/
- bau perfume untuk pasaran eropah adalah berbeza lebih kurang 5% hingga 10% dari pasaran untuk bau asia. 
- iklim di asia dan eropah berbeza, jadi pengeluaran spec adalah berlainan.
-Pandangan setiap org adalah berbeza. Jadi anda berhak membuat keputusan untuk beli atau tidak. 
-Customer saya antaranya adalah bekas salesgirl perfume di kaunter, peminat perfume yg selalu beli kat kaunter, airport, atau bila ke luar negara, datin juga ada, serta saya banyak jual offline di butik saya berbanding di online. 90% customer saya akan datang beli semula/kerap beli. Setakat ini 99% customer saya puas hati (lelaki dan perempuan). Ada yg tak puas hati, saya minta maaf sangat :(
-sebarang pertanyaan tentang originality tidak akan saya layan lagi kerana sudah diterangkan disini dan saya anggap anda sudah baca sebelum order :).
-Saya adalah peminat fanatik perfume antarabangsa dan kerap beli di kaunter / airport sebelum ini. Saya masih akan beli di kaunter untuk simpanan peribadi sekiranya perfume itu tidak ada dlm jualan saya. Saya pernah membeli set Dior Addict dulu di Parkson KL dan malangnya botol body losyen bercalar dan botol shower gel tak boleh buka penutupnya(sepatutnya disudah dikira reject tau). Saya juga pernah membeli perfume Hugo Pure Purple EDP dikaunter tapi hanya bertahan tak sampai sejam pun. Setakat ini perfume yg dijamin tahan lama adalah Issey miyaki(original edition), Hugo Deep Red(seminggu lekat kat baju putih saya), Jadore Dior, Escada Marine Groove, Valentino dan lain-lain tak dpt tulis daa..
-Saya memerlukan feedback anda yg dah beli. Sekiranya byk feedback negatif, saya pasti akan tukar supplier, sekiranya sorang dua saja yg tak puas hati, saya betul2 minta maaf kerana brg tak setinggi expectation anda.. Kalau ada perfume yg  byk customer cakap tak tahan lama, saya tidak akan ambil lagi perfume itu. 
- Ada seorang customer saya yg mengatakan perfume original baunya mesti berlayer. Saya hargai sangat pandangan dia. Walaupun perfume dihasilkan dengan 3 notes iatu base note, middle note, dan top note, tapi tak semestinya baunya berperingkat lebih2 lagi perfume yg sudah bertahun. Kalau begitu, maknanya Perfume Paris HIlton Just Me, Kenzo dan lain2 yg saya beli dikaunter bukan original lah sebab saya tak perasan pun baunya berlayer. Ya, ada sesetengah perfume yg saya perasan memang baunya berbeza semasa awal sembur dan bila dah lama2 baunya berbeza seperti scarlet, chanel, thierry mugler dan lain2. Ada perfume yg masa mula2 sembur tak best baunya, tapi lama2 best, ada perfume yg awal2 sembur memang dah best bau dia. Saya hanya berkongsi pengalaman saya sebagai pengguna dan pandangan customer2 saya serta maklumat dari supplier. Apapun pilihan TETAP DITANGAN ANDA DAN SAYA TIDAK AKAN MENJUAL DENGAN HARGA YG MAHAL.



Marry Me Love Edition RM 120
baunya lebih kurang edisi lama cuma ada sentuhan unik sikit



HUGOCREATE BY HUGO BOSS (LIMITED EDITION)
RM 130





212 Sexy Men For Men
so nice, so sexy, love the smell!!
RM 140
restock







Ralph Lauren hot RM 100




RALPH LAUREN PONY COLLECTIONS
RM120

1


2

3

4




ESCADA ISLAND KISS LIMITED EDITION
RM100 ONLY!
100ML



ESCADA ROCKIN RIO LIMITED EDITION
RM100 ONLY
100ML 



ESCADA SEXY GRAFFITI
RM100 ONLY
100ML



ED HARDT HEARTS AND BEGGERS
RM120
UNIQUE AND SWEET
sold out



DKNY CREAMY MERINGUE LIMITED EDITION
RM 150
SGT BEST. 
100ml
Saya sedang menggilai bau ini . Baunya lebih kurang macam dkny macaroon juga, cuma ada fresh sikit~
DKNY Sweet Delicious Creamy Meringue combines fresh top notes of lemon cream, bergamot and “crepe suzette” accord with the floral heart of freesia, frangipani and passion flower and the base of cedar, white amber and musk.




DKNY TART KEY LIME LIMITED EDITION
RM 130 
100ml
DKNY Sweet Delicious Tart Key Lime opens with fresh notes of orange, bergamot and mandarin, with middle notes of neroli, ginger and basil, and the base wrapping it all up with violet leaf.



DKNY PINK MACAROON
RM150
FAVORITE!! BEST GILA GILA
100ml *reject sticker only
sold out
DKNY Sweet Delicious Pink Macaroon opens with notes of nectarine and kumquat. The core of the fragrance consists of rose marzipan and pomegranate aromas, placed at the base of amber and tonka.






DKNY FRESH BLOSSOM
RM 120
100ml




DKNY GOLDEN DELICIOUS
RM120
100ml
sangat menawan baunya





PARIS BY PARIS HILTON
RM 100



SIREN BY PARIS HILTON
RM 100
Siren by Paris Hilton Perfume for Women launched in 2009 is inspired by the serenity and mystery involving the creature of the siren. This scent captures the fantasy and hypnotizing powers of the siren within all women. 
Fragrance Notes: Mandarin, Apricot, Frangipani Flower, Honeysuckle, Orchid, Water Lily, Sandalwood, Musk, Vanilla 



GUCCI EAU DE PARFUM II
RM 140
SOLD



Midnight Fantasy by Britney Spears

For Women 100ml EDP
HIGHLY RECOMMENDED!
RM 150
RESTOCK




Fantasy by Britney Spears
For Women 100ml EDP
RM 140




Valentina by Valentino
For Women EDP
HIGHLY RECOMMENDED!
RESTOCK

 



My Glow by Jennifer Lopez

For Women 30ml EDP
RM 70






Glorious Mandarin Flora by Gucci
The Garden Collection
For Women 100ml EDT
RM 150
highly recommended




Gracious Tuberose Flora by Gucci
The Garden Collection
For Women 100ml EDT
RM 150
highly recommended!






ALIEN by Thierry Mugler

For Women 90ml EDT
RM 130




ANGEL by Thierry Mugler

For Women 80ml EDT
RM 130

 



Purr by Katy Perry
for women
100ml EDP
RECOMMENDED!
RM 150
It's a PURRfect perfume for everyday wear!
RESTOCK ATAS PERMINTAAN TINGGI!


 





SOMEDAY by Justin Bieber
For Her EDP
100 ml
RM 130
sold


SOMEDAY by JUSTIN BIEBER is more than just a perfume: it's a fragrance full of the energy, passion, and confidence that pushes him to the top of the charts. He revealed he chose to create a perfume for female fans because the way a girl smells is very important to him.




Someday commercial




Tresor Midnight Rose by Lancome
For Women
75 ml EDP
HIGHLY RECOMMENDED!
RM 130

 

 Emma Watson for Tresor Midnight Rose




Princess by Vera Wang

For Women
100ml EDT
RM 120
Personality : Playful, unpredictable, independent women

 
 





CK One SHOCK
For Her 100ml EDT
RECOMMENDED!
Baunya sangat UNIK!
RM 130
RESTOCK!

CK One Summer 2011 Edition

UNISEX
100ml EDT
RECOMMENDED!
Aroma citrus yang sangat menyegarkan dengan bau manis buah-buahan!
RM 130







CK One We Are One Magnets

UNISEX Limited Edition
100ml EDT
RM 130




CK One 'We Are One'

UNISEX 100ml EDT
RM 100










CK One Summer 2008

UNISEX 100ml EDT
(With plastic box)
RM 130






CK Eternity Summer

For Her 100ml EDP
RM 100




Burberry Body

For Her 85ml EDP
RM 150
baunya biasa je, tak special pun, tapi saya suka, macam bau badan~
share pengalaman: semasa pelancaran Burberry Body di KLCC saya telah cuba perfume ini, memang tak lasting untuk saya, saya telah dipujuk oleh sales boy tu untuk beli satu set perfume ni(mungkin sbb dia nampak saya baru membeli beg coach, jadi dia ingat mesti boleh tarik saya beli heheh). Saya beritahu dia yg saya akan beli kalau perfume ni lasting. Esoknya last day promotion, saya jumpa sales boy ni unt beritahu perfume ni tak lasting, tak sampai sejam dah hilang bau, dan saya bergurau dengan dia, ini tiruan kot~dengan muka bengang dia cakap perfume ni memang tak lasting sgt. heheh. lucu~ masa tu sembur di nadi tangan. kali ni saya akan cuba sembur di area lain pula, dan akan bagi feedback nanti.
18 Mei 2012 : Saya baru teringat nak bagi review perfume ni. Dah try pakai kelmarin, tahan dibaju selama 1 hari dan baunya memang lembut. sesuai untuk org yg tak suka bau perfume!.







Back again! NEW STOCK EDP! LEBIH LASTING!
Burberry Brit
For Women 100ml EDP
RM 120
Personaliti : Simple but fun and happy-go-lucky <3
this one edp edition, lasting sgt compare to edt edition for burbery brit :)
temporary sold out






Burberry London
For Women 100ml EDP
RM 120
kain yg membaluti botol tu yg nampak exclusive.








DKNY Women Summer 2011

100ml EDT
RECOMMENDED!
RM 140





DKNY Women GOLD

100ml EDT
RECOMMENDED!
RM 140



Moschino Toujours Glamour
50ml EDT
RECOMMENDED!
RM 90
SOLD





Perry Ellis 18
for Women 100ml EDP
RECOMMENDED!
Bau yang sangat high class!
RM 160





Back again!
Gucci Guilty
for Women
RM 140
HIGHLY RECOMMENDED!
sold




Amor Amor Cacharel EDT
100 ml
 RM 130
RECOMMENDED!






Cacharel Amor Amor Tentation EDP
100ml
 RM 130





Cacharel Amor Amor Delight
100 ml
 RM 130
RECOMMENDED!




Diesel Fuel For Life Denim Collection For Her
75 ml
 RM 120
sold




Ferrari Black EDT
125 ml
 RM 150




Boss by Hugo Boss for men EDT
100ml
 Special Price: RM 120
sold


Boss Orange Sunset for women EDT
75 ml
RM 120





L'eau D'issey Summer 2008 Issey Miyake EDT
100ml
Special Price: RM 100




Lanvin Eclat D'arpege EDP
50ml
RM 120
Y.E.S : RM 100
With Plastic Box! Suitable as a gift.





Jeanne Lanvin La Plume
150ml
Lovely price : RM 150
RECOMMENDED, soft, sweet, sexy, daring


Le Paradis De Nina by Nina Ricci
50ml
 RM 120




Moschino Funny EDT
100 ml
Lovely price : RM 120
RECOMMENDED!




Moschino Glamour EDP
50 ml
RM 99
memang glamor dan class!
NEW STOCK AVAILABLE!






Oh Lola by Marc Jacob EDP
100ml
 RM 160NEW STOCK AVAILABLE!
perfect!




Lanvin Marry Me!
75 ml
RM 120
i swear this is my fave this week!
RECOMMENDED!
NEW STOCK AVAILABLE!





Ed Hardy by Christian Audigier for women EDP
100ml
RM 120

HIGHLY RECOMMENDED!
Y.E.S : RM 100
 Launched In 2008, This Trendy Scent Is A Fruity Floral With Notes Of Apple SoufflĂ©, Mango, Wild Strawberry, Rudy Red Grapefruit, Freesia Petals, Watery Muguet, Linden Blossom, Warm Amber, Musk, Tonka Bean And Vanilla Pudding.
highly recommended!!!
sold



Boss Orange Men by Hugo Boss EDT
100ml
RM 120
NEW STOCK AVAILABLE!
 




Lolita Lempicka Forbidden Flower EDP
RM 130


Fleur DĂ©fendue Eau de Parfum FD EN




Lolita Lempicka EDP
RM 130










Versace Bright Crystal
RM 120





Sean John Unforgivable Women
RM 100





Sean John Unforgivable Men
RM100
sold







Dunhill Desire Red for men
RM 120
Give your man this sexy perfume!
sold






Davidoff Champion for men
RM 140
recomended







Davidoff Champion Energy for men
RM 140
recomended






Victoria Secret
Green- Pretty and Pure (recommended)
Soft purple- Soft and Dreamy (recommended)
RM 100



Victoria Secret
Turqouise-Fresh and Clean
Purple- Sweet and Flirty sold
RM100




Issey Miyake Florale
RM100
tak sangka baunya best!
RESTOCK~



Carolina Herrera Limited Edition
RM 120





Carolina Herrera CH CH L'eau
100ml
RM 120
seriously, recommended




Carolina Herrera CH for women edt
50ml
a bit spicy
RM 90




Carolina Herrera CH CH (pink)
summer fragrance
100ml
RM 120
sold



Carolina Herrera CH Men 
100ml
RM 120






Anna Sui Rock Me
RM 100
so rock but sweet





Wanted Demi Moore By Helena Rubenstein
RM120
unique






Nina By Nina Ricci
RM 120
best..still promoting by NINA RICCI
also available in gred aa (RM 40)


siap keluar edisi Twilight lagi.. tapi kami takde stok edisi twilight tau..(jangan minta ya)


Calvin Klein Beauty
RM 120
100ml




Moshino Cheap And Chic I Love Love
RM100
fresh...






Moshino Cheap And Chic Happy Frizz
RM 100
uniknya bau .. best







Coach Poppy Perfume
my fave! 
RM 120
sold out





Jean Paul Gaultier Classique
RM 120
100ml
Jean Paul Gaultier Classique 100ML - Click Image to Close





Miss Dior Cherie Blooming Bouquet EDT Shimmering 
RM 100
80ml
MISS DIOR CHERIE BLOOMING BOUQUET EDT 80ML




Tous Eau De Parfum
RM 120
i swear this is wonderful smell! love it!




Euphoria Intense Men
RM 130
Buy Euphoria Men and Women for only RM 210






Euphoria Calvin Klein for Women
RM 130






Escada Taj Sunset
RM 100
100ml
promo rm 90
recommended





 Estee Lauder Beautiful
RM100

promo rm90
 






Boss Orange Women
RM 100
Buy both men and women Orange for RM 189 only

 


 1 Million Gold Collector By Paco Rabanne
RM 170
promo rm150




1 million By Paco Rabanne
RM 100 -no box
also available in aa gred (RM 40)
 


Lady Million By Paco Rabanne
RM 120
also available in gred aa (RM 40)





 Dreaming By Tommy Hilfiger
RM 100
recommended
 


YSL Paris
RM 120





YSL Elle 
90ml
RM120 (sold)
also available in gred aaa(rm50)





YSL Baby Doll Miniature Collection
RM 80
sold





M by Mariah carey Perfume EDP
suitable as a gift-with nice box
RM 130
50ml
Sexy, a bit strong and spicy
(ala2 lolita lempicka & angel)






Mariah Carey Luscious Pink
RM 50 100ml
this is gred aa, the original one is no stock at this moment.
recommended!








J'adore L'or Essence de parfum
RM 150
75ml
J'adore Dior antara rangkaian perfume yg paling byk dikeluarkan dalam pelbagai jenis botol dan kotak hampr sama tapi ada sikit berbezaan. Baunya sama saja. Sekiranya anda mahu exactly sama seperti diidamkan, pls email gambar perfume tersebut.






Bvlgari Omnia Green Jade
65ml
RM 130






Bvlgari Omnia Crystaline
RM 80 only ( got some defect)
65ml
very nice smell..





Versace Versense set women
Perfume EDT 100ml + Body Lotion 100ml -no shower gel
with this nice box
RM 150







JLO Love And Glamour
RM 140
promo rm 120






Thierry Mugler Womenity
80ml
RM 140
Highly recommended!



Givenchy Play for Her
Perfume 75ml + Body lotion 100ml(with box set)
RM 140




Givenchy Play Intense for Her
Set Perfume 75ml + Body lotion 100ml
RM 140 with box set




Marc Jacob Eau So Fresh
RM 140
promo rm120







My place Or Yours Gina by Benefit
Strong smell
nice box
30ml
RM 70




Tease By Paris Hilton
RM 100





Paris Hilton Heiress
RM100
100ml



Ed Hardy Women Love & Luck
RM 120
promo rm100






Guess By Marciano for HER(women)
RM 100
highly recommended
sold


Guess-By-Marciano-Bottle.jpg







Hugo Boss Motion Blue for Men
RM 100
without box








Escada Rockin Rio
RM120
100ml
recommended








Prada Perfume for Women
RM 140
edp 80ml




Escada Marine Groove
RM100
100ml
highly recommended!!
RESTOCK 





Dolce Gabanna The One
RM 120
highly recommended
sold




Chopard Happy Spirit
RM 140
75 ml



Incanto Bloom By Salvatore Ferragamo
RM 120
100ml




Tresor In Love
RM 120 promo RM 100




Attimo Ferragamo
 promo RM 100




Issey Miyake For Women
Back Again 
HOT and ALWAYS HOT
RM 100 only
100 ml
sangat lasting
sold





U love Coach Poppy Bags? U will love the perfume too! Now, it's yours!
Coach Poppy Perfume
RM 150
highly recommended
SOLD




Si Lolita de Lolita Lempicka
RM 160
memang susah nak dapat yang ini
ekslusif!
Si Lolita´s notes are bergamot, mandarin, wild sweet pea, pink peppercorn, wallflower, amber, tonka bean, Elemi gum and patchouli.
lempicka6-2009



J'adore Dior Gold Supreme Limited Edition
RM 180
promo RM 140
recommended 
shimmering EDP
100ml 




My Fave this week! U r not a dreamer anymore!
Lola By Marc Jacob
RM 190
recommended
100ml



Etienne Aigner Pour Femme
RM 100
promo RM 90
recommended




Fandi By Fendi
Recomended
RM110


Ralph Lauren Glamorous
RM 99 
best, glamor, confident
available now




Paco Rabanne Black XS Women
RM 99
80ml
walaupun iklannya gadis ala tomboi, tapi bauannya manis dan feminin, boleh disifatkan sebagai
nampak ganas, tapi dalam hati ada taman..






Givenchy Le Secret
recommended
RM 140
promo RM100
EDP 100ml




CK Beauty by Calvin Klein
RM 140 promo RM 100
100ml
wow, class, sophisticated.




YSL Parisienne
RM 140
90ml
recommended
U love Paris? U will love this smell.





Flora By Gucci
RM 120 promo RM 100
50ml
No. 1 Selling
personaliti: sexy romantik




Gucci By Gucci
(New)
RM 130
promo RM100
personaliti: daring, menggoda



F for Fascinating
RM 110 promo RM 80
30ml




F for fascinating Night 
by Salvatore Ferragamo
30ml
RM 110 Promo RM80
recommended
available now





Carolina Herrera 212 VIP
RM 150
80ml
recommended, best
new stok available
personaliti: class, sexy, diva, suka perhatian.




1 million by Paco Rabanne gold collector
RM 170
for men
new stok available



Lady Million By Paco Rabanne
RM 120




Burberry The Beat
RM 120



Chance Chanel 100ml
RM 150
classic smell
personaliti: misteri, klasik, suka barangan mewah, ala diva.




DKNY Candy Apples
RM 130
promo RM90
Red sold/Purple sold/Green available
personaliti: fresh, perfect for youngster 



Miss Dior Cherie EDP
50 ml
RM 110
recommended




Diorella By Dior
RM 120
recommended
bau memang mengancam.. susah nak cari versi ni lagi


Hugo Boss XX Women
100ml
RM 150
promo RM 120
recommended 




Hugo Boss XX Summer Edition
40ml
RM90
Promo RM 70
highly recommended


Sensuous By Estee Lauder
50 ml
RM 120
Promo RM 100



 Incanto Charms By  Salvatore Ferragamo
50ml
RM 120




~GONE BUT NOT FORGOTTEN~
SOLD OUT PERFUMES


Thierry Mugler Angel
50ml EDP
RM 120
SOLD OUT


Gucci Flora Pink
RM 120
SOLD OUT



Gucci Flora
RM 120
SOLD OUT



Lanvin Eclat D'arpege Limited Edition
100 ml
Lovely price : RM 150
RECOMMENDED
With pretty Box! Suitable as a gift.
SOLD OUT






212 Sexy by Carolina Herrera
100 ml
sold







YSL Baby Doll Shimmering Limited Edition
in Music Box
50ml
RM 150
without musix box  -RM100 only
recommended
SOLD OUT




Bvlgari  Rose Essential Charms
with nice pouch and box
RM 100
30ml
sold out





Lanvin Jeanne
RM 120
so nice!
SOLD OUT






Jean Paul Gaultier Classic Women
50 ml
RM 80
sold




Tous Bear Metallic Perfume
RM 110
bau sama saja dgn yg kuning tapi lebih best
highly recommended
SOLD OUT


Salvatore Ferragamo Incanto Bliss
RM 100
50 ml
sold out



Burberry Brit limited Edition
RM 120
100ml
sold
so lovely, recommended
stock available now
personaliti: simple but fun, happy go lucky. 

Burberry Brit Sheer for women
Perfume + Body lotion 50ml
Rm 120
best sgt sgt!
sold out




Justin Timberlake for Givenchy
RM 130
sold out




Estee Lauder Pleasure Delight
RM 100 sold out
also available in gred aa (RM 40) sold out




Estee Lauder Pleasure Exotic
RM 100

sold out
available only gred aa now(RM40)
SOLD OUT





Bvlgari Omnia Amethyste
RM 140
65ml
recommended and hot item
SOLD OUT


Stella McCartney EDP 
what can i cay, superb! Highly recommended!
RM 150
promo rm130
sold out









Bvlgari Rose Essential Perfume
RM 120
SOLD








Escada Ocean Lounge
RM 100
50ml
highly recommended
sold out







Ralph Lauren Big Pony No.3 for Men
RM 100
highly recommended
SOLD OUT










Dolce Gabanna L'eau The One
RM 120
highly recommended
sold out






Cacharel Scarlet
RM 110 
suitable age:  15-25 years
Scarlett is a reference to actress Scarlett Johansson
floral signature, greedy and powdery
Top notes of tea, pear, citrus .Middle notes of orange blossom, jasmine, honeysuckle, 
honey .Base notes of white musks, sandalwood .Perfect for romantic wear
sold out



Gucci By Gucci for Women
RM 100
personaliti: daring, menggoda
SOLD OUT



Chloe EDP
RM120
75ml
with nice box
recommended
SOLD OUT



Gucci Flora Eau Fraiche
RM 120
recommended
SOLD OUT






Dior Addict 2 EDT
RM 120
100ml
RECOMMENDED!
NEW STOCK AVAILABLE!
SOLD OUT




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Join me on Facebook Perfumes Track it here!